Ілон Маск знову викликав Путіна на поєдинок / фото ua.depositphotos.com

Після того, як голова SpaceX Ілон Маск викликав президента Росії Володимира Путіна на поєдинок віч-на-віч за Україну, на захист керівника Кремля став глава Чечні Рамзан Кадиров.

У своєму посту в Telegram Кадиров назвав Маска жіночим ім'ям Ілона і запропонував пройти в Чечні спеціальні тренінги, щоб "підкачатися" і підготуватися до зустрічі з Путіним.

У відповідь на це Маск сказав, що це дасть йому занадто велику перевагу перед Путіним і запропонував використовувати тільки одну руку.

Відео дня

"Дякую за пропозицію, але таке чудове навчання дало б мені занадто велику перевагу. Якщо він (Путін) боїться битися, я готовий використовувати тільки свою ліву руку, і при цьому я навіть не лівша", - сказав Маск.

Ілон Маск відповів Кадирову щодо бою з Путіним: 'Готовий використовувати тільки ліву руку'

Заодно Ілон Маск іронічно перейменував себе в Твіттері на "Ілону Маск".

Ілон Маск відповів Кадирову щодо бою з Путіним: 'Готовий використовувати тільки ліву руку'

Нагадаємо, раніше засновник компаній SpaceX і Tesla і винахідник Ілон Маск висловив підтримку Україні, яка воює проти РФ. "Україно, Тримайся", - написав він у соцмережі.

У наступному твіті Маск висловив співчуття "великим людям Росії, які цього (мається на увазі війна Росії проти України – ред.) не бажають".

Вас також можуть зацікавити новини: