Знайдіть за лічені секунди страуса, який виділяється серед інших / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

Візуальні загадки для дітей та дорослих з тваринами, на яких є багато дрібних деталей, дозволяють добряче попрацювати над собою, зокрема, покращити уважність та стати зібранішими.

Якщо ви реальний "митець", то серед чималої кількості страусів знайдете завиграшки дивакуватого за 10 секунд. Ваші уважність та кмітливість мають бути на "позначці максимум" - не бійтеся збільшувати масштаб картинки, активно розглядайте все і при цьому "вмикайте" логічне мислення.

Розшукайте дивакуватого птаха серед купи інших / колаж УНІАН

Ви можете подумати, що ваші очі вас обманюють, або жоден птах не є дивакуватим. Облиште такі думки. Серед цих птахів точно є один, який від решти відрізняється.

Відео дня

Подумайте, чому ж саме "митець" має найбільше шансів його розшукати? Це вам серйозна підказка, можливо, ви усвідомите, на що варто найбільше звертати увагу.

Зараз ви зрозумієте про що йшлося - ми розкриємо правильну відповідь. Дивакуватий птах знаходився у другому рядку, якщо рахувати зверху зображення. Він незвичайний, оскільки частина його лапи не біла, як у решти, а має інше забарвлення.

Дивний птах був у третьому рядку знизу зображення / колаж УНІАН

Цікава загадка на логіку - спробуйте свої сили

Якщо ви нереальний мастак, то серед великої кількості цифр 4575 без труднощів за 15 секунд розшукаєте дивне число

У першу чергу опануйте себе - в очах від великої кількості цифр може почати мерехтіти, тому дуже важливо швидко адаптуватися й активно проводити пошуки, щоб здобути перемогу.

Вас також можуть зацікавити новини: