Медсестра змінила кілька розмірів одягу, схуднувши на очах / Колаж УНІАН, фото SWNS

Медсестра з Австралії (місто Мельбурн) Саманта Абреу зробила зі своїм тілом справжнє диво, схуднувши на 47 кілограмів за рік. Для розуміння, це майже пів центнера зайвої ваги, хоча, як зізналася дівчина ЗМІ, вона з дитинства ненавиділа рухатися.

Тож довелося змінювати власні звички. Який шлях допоміг 25-річній Саманті змінити робочу форму на кілька розмірів менше, розповів New York Post

Зазначається, що дівчина все життя боролася з зайвими кілограмами. На піці свого "найгіршого стану" вона важила приблизно 113 кг (це 250 фунтів). Причиною ожиріння стала звичка, яка з'явилася ще у дитинстві - тоді Саманта часто переїдала, полюбляла на обід харчуватися тостами чи пластівцями швидкого приготування, а на додачу - просто ненавиділа спорт.

Відео дня

"У дитинстві я не любила рухатися... Я плакала, якщо ми йшли на прогулянку", - зізналася Абреу ЗМІ.

Як одна з ознак компульсивного переїдання, дівчина також потайки від батьків замовляла собі смачненьке в Uber Eats. "Мені хотілося їсти так багато, що я відчувала себе некомфортно", - пояснила вона.

Через надмірну вагу та постійно відчуття виснажені вона ледь витримувала свої 10 годин зміни на роботі вже у старшому віці: був навіть страх, що їй стане серед дня погано, як деяким з її літніх пацієнтів. 

Зміни у життя Абреу вніс карантин, що розпочався через пандемію COVID-19. Дівчина вирішила покращити психологічне здоров'я щоденними прогулянками. До неї прийшло розуміння: фізичні вправи й активність - найкраще "благословення", як вона може подарувати своєму розуму й тілу. 

Наразі дівчина важить 47,1 кілограма та носить маленький розмір одягу. В середньому вона проходить 10 тисяч кроків на день щодня, а також відвідує спортзал чотири рази на тиждень. Окрім цього, Абреу вже призвичаїлася бігати - дівчина долає дистанцію десь у 5 км на тиждень та каже, що відчуває себе "комфортно і безпечно" у своєму тілі.

"Коли я схудла, я все ще тягнулася до халатів розміру XL, але вони почали здаватися мені занадто мішкуватими та заважали", - ділиться вона радістю схуднення.

Також медсестра каже, що зараз їй працюється набагато легше, аніж раніше. Зазначимо, що до кардинальних змін у своєму харчуванні дівчина не вдавалася. За словами Абреу, вона почала їсти більше інтуїтивно: по суті, вживає те саме, але меншими порціями.

Її відношення до їжі змінилося - для неї тепер це ресурс, яким вона живить тіло. "Тепер я розглядаю їжу як паливо", - заявила вона.

Героїня історії також навела два прикладу харчування: "до" та "після" того, як схудла.

Що приблизно їла Абреу у вазі 113 кг: 

  • Сніданок - миска пластівців / тост;
  • обід - бутерброд / залишки вечері;
  • вечеря - печеня;
  • перекуси - пластівці, тости, фаст-фуд. 

Що їсть Абреу зараз у вазі 43 кг: 

  • Сніданок - овес з фруктами;
  • обід - грецькі макарони з куркою;
  • вечеря - піца з курячим м'ясом.

Ось, як виглядає Саманта після того, як скинула майже центнер

Дівчина показово схудла  / фото SWNS

Відомий дієтолог назвав свій топ найшкідливіших продуктів

Раніше зареєстрований дієтолог (AFN) та спортивний дієтолог (SENR) Роб Хобсон назвав свій список топ-продуктів, які він вважає найшкідливішими для нашого тіла.

Загалом, так можна сказати про всі товари харчової промисловості, що піддаються масштабному фабричному виробництву. Однак чоловік конкретизував, про що йдеться. Наприклад, у списку є шинка та фасована випічка. Детальніше про думку нутриціолога - читай у матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: