Скотті Кілмер розповів, як водії можуть подвоїти економію палива / колаж УНІАН, фото УНІАН, YouTube

Досвідчений автомеханік попередив водіїв, щоб вони припинили робити три поширені помилки і скоротили витрати бензину у два рази.

За словами впливового автомобільного експерта Скотті Кілмера, який має понад 55-річний досвід роботи, водіям слід стежити за тиском у шинах та повітряним фільтром, якщо вони хочуть заощадити на бензині, пише Daily Express.

Відомий автомеханік нещодавно обговорив кілька способів, за допомогою яких водії можуть подвоїти економію палива, у відеоролику, опублікованому на його каналі YouTube, де у нього майже шість мільйонів підписників.

Відео дня

"Якщо ви хочете збільшити витрату бензину, не використовуйте шахрайські гаджети, а скористайтеся порадами, які я вам тільки що показав. Сьогодні я збираюся показати вам, як зменшити витрату бензину у вашій машині, і це не за допомогою шахрайських пристроїв - не дайте себе обдурити", - заявив Кілмер в ролику.

Кілмер попередив, що ринок рясніє пристроями, які обіцяють зменшити споживання бензину, що, за його словами, є повним шахрайством.

На щастя, є простіші та ефективніші способи заощадити на витраті бензину, які в довгостроковій перспективі принесуть набагато більше користі для автомобілів.

За словами Кілмера, серед "реальних речей", які ви можете зробити для збільшення споживання бензину, - це стежити за тиском у шинах.

Він продовжив: "Переконайтеся, що тиск у ваших шинах правильний, якщо він неправильний, ваша шина матиме занадто велике тертя, що призведе до збільшення споживання бензину".

Другим і не менш важливим фактором є догляд за повітряним фільтром, який слід регулярно чистити, щоб забезпечити надходження достатньої кількості повітря в двигун.

"Не використовуйте брудний повітряний фільтр", - пояснив Кілмер. "Ваша машина спалює тисячі кубічних футів повітря, ви не можете зупинити цей потік".

Крім того, водіям слід приділяти увагу використанню свого автомобіля на помірній швидкості. Кілнер зазначає: "Чим швидше обертається ваш двигун, тим більше палива він витрачає".

І останнє, але не менш важливе, водіям рекомендується звертати увагу на те, наскільки захаращений їхній автомобіль, оскільки простір найкраще зменшує витрату палива.

"Чим меншу вагу ви несете, тим менша витрата бензину, тому, якщо ви хочете скортити витрату бензину, не використовуйте шахрайські гаджети", - додав механік.

Поради від автомеханіків

Експерт з електромобілів виявив чотири причини, за якими водії воліють купувати бензинові і дизельні автомобілі, а не електромобілі.

Механік з більш ніж 55-річним досвідом виділив п'ять автомобільних стоків, які слід тримати в чистоті в автомобілі, щоб уникнути появи іржі на деталях і пошкодження електроніки.

Вас також можуть зацікавити новини: