Бортпровідник пояснив, чому не варто знімати взуття на борту літака / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Польоти – це не завжди приємний досвід. Ви змушені сидіти в замкненому просторі у літаку, де доволі складно витягнути ноги, тож під час рейсів на далекі відстані багато хто рятується тим, що знімає взуття.

Бортпровідник на імʼя Томмі Кімато назвав кілька речей, які ніколи не варто робити на борту. Номер один у цьому списку – знімати взуття. Він наголосив, що в літаках дуже брудні підлоги, і це просто негігієнічно. Незважаючи на цей фактор, багато людей все ще так роблять. При цьому він додав, що така поведінка суперечить правилам багатьох авіакомпаній.

Ще одна причина, через яку Томмі Кімато радить ніколи не знімати взуття на борту літака, – надзвичайні ситуації, які можуть виникнути упродовж польоту. 

Відео дня

"Під час надзвичайної ситуації всіляке сміття та інші речі на підлозі блокуватимуть вам шлях до виходу, а також заважатимуть поза межами літака. Якщо ваші ноги не будуть належним чином закриті, вам буде важко пробратися до безпечного місця. Уявіть, що ви "вбиваєте" свої босі ноги, біжачи по проходу, вкритому битим склом, вогнем і металевими осколками", – пояснив він. 

Томмі також пояснив, чому вам ніколи не можна вставати під час турбулентності.

"Ви можете отримати травму, і до цього слід поставитися серйозно", – наголосив він.

Третій пункт у переліку заборон – не ігнорувати демонстрації щодо безпеки, які перед польотом обовʼязково проводить бортпровідник.

"Якщо щось трапиться, то якщо ви звернете на це увагу, у вас на 80% більше шансів вижити", – констатував працівник авіалінії.

Ще одна важлива порада – не кидайтеся на бортпровідників, навіть щоб привернути чиюсь увагу.

Останній пункт у списку – не вставати, коли літак приземляється 

"Це небезпечно. Буде краще, якщо ви сидітимите, доки літак не підʼде до кінцевої точки висадки пасажирів, а знак ременів безпеки не згасне", – наголосив він.

Стюардесса розповіла, що не варто їсти перед польотом у літаку

Стюардеса авіакомпанії Emirates поділилася порадами, що не варто їсти перед польотом, щоб ваша подорож була максимально комфортною. За словами бортпровідниці, варто уникати важкої їжі та обмежити споживання кофеїну.

Співробітниця відомої авіалінії також додала: щоб запобігти непотрібному дискомфорту під час польоту, вживайте перед подорожжю легку та легкозасвоювану їжу.

Вас також можуть зацікавити новини: