Пасажири зайнялися сексом в туалеті літака і поплатилися / фото ua.depositphotos.com

Поліція вивела пару з літака компанії EasyJet. Рішення прийняли через те, що молоді люди зайнялися сексом в туалеті на борту.

Видання Independent пише, що викрив закоханих бортпровідник. На оприлюднених кадрах видно, як відчиняються двері в туалет в той час, як там знаходяться чоловік та жінка частково без одягу.

При цьому перед тим, як пару викрили, чути, як інші пасажири сміються, і хтось каже збентеженому співробітнику авіакомпанії: "Давай!". Інший пасажир, який знаходився поруч, закричав: "О, Боже".

"Ми можемо підтвердити, що цей рейс з Лутона на Ібіцу 8 вересня зустріла поліція по прибуттю через поведінку двох пасажирів на борту", - повідомив представник easyJet.

Обережно! На відео присутні кадри еротичного характеру! 18+

Незрозуміло, чи були вжиті якісь заходи щодо закоханої пари. У Великобританії не існує закону, який би прямо регулював подібні ситуації в літаку, але згідно зі статтею 71 Закону про сексуальні злочини 2004 року навмисна участь у сексуальних діях у громадській туалеті є "злочином".

Пригоди пасажирів в літаках - останні новини

Секс в літаку - один з найбільш поширених "злочинів" пасажирів під час перельотів. Так, пасажири найбільшого лоукостера Європи Ryanair стали свідками публічного статевого акту на багатокілометровій висоті над землею.

Згідно з публічними правилами авіакомпанії, пасажирів, що порушують громадський порядок, можуть примусово висадити з літака.

Вас також можуть зацікавити новини: