Одна банкнота допомогла шахраю з Одеси / фото bank.gov.ua

На Одещині чоловік зумів десятки разів поповнити рахунок через термінал за допомогою однієї купюри у 200 гривень. Для цього він сконструював спеціальний пристрій.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"На рахунку 29-річного чоловіка - 44 факти кримінальних правопорушень, скоєних в Одесі та області. Своїми діями зловмисник завдав товариству з обмеженою відповідальністю матеріальної шкоди на суму приблизно 50 тисяч гривень", - зазначають правоохоронці.

Відео дня

Зловмисника викрила кіберполіція та слідчі. Вони встановили, що з травня минулого року підозрюваний за допомогою розрізаної двохсотгривневої  купюри, нитки та клейкої стрічки виготовив спеціальний пристрій.

Читайте такожПоліція встановила особу шахрая, який з тюрми виманив 365 тисяч гривень у жительки Тернопільщини

"За його допомогою він однією і тією ж купюрою неодноразово через термінал онлайн платежів поповняв свій мобільний рахунок. Отримані кошти молодик перераховував на електронні гаманці і банківські картки, а потім знімав з них готівку", - йдеться у повідомленні.

"Слідчі вже повідомили правопорушнику про підозру у шахрайстві за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. За свої дії він може потрапити за ґрати на строк до восьми років", - додали у поліції.

Як повідомляв УНІАН, поліція викрила одесита, який обдурив банк на понад мільйон гривень.