Спробуйте вчасно знайти півня на зображенні-головоломці / колаж з фото nahnews.org та УНІАН

Є загадки для дорослих та дітей на логіку з візуальною складовою - саме таке завдання варто спробувати розв'язати зараз.

Якщо ви природжений шпигун, то легко за 13 секунд розшукаєте серед 9 півнів одного, який точно є дивним. Необхідно бути дуже уважними до деталей і водночас намагатися вписатися у такі вузькі часові рамки - це нелегко, але навіть дуже реально.

Найперше, що потрібно зробити, запустити відлік часу й ні в якому разі не задивлятися на годинникову стрілку, інакше - скоро буде провал. Ваша увага має бути повністю сконцентрована на зображенні. 

Відео дня
Намагайтеся не припускатися явних помилок під час виконання завдання / колаж УНІАН

Але є й інша крайність - якщо надто довго роздивлятиметеся кожного півня, то також не чекайте на тріумф. Спробуйте створити свою власну збалансовану тактику виконання завдання, і тоді у вас будуть чудові шанси на перемогу. 

Дивний півень був у другому ряду - з лівого боку зображення. 

Півень, який відрізняється від інших, знаходився ліворуч / колаж УНІАН

Для надзвичайно здібних людей вже опублікована така оптична ілюзія з цифрами

Потрібно серед великої кількості рядків з парами цифр 77 знайти число, яке може здатися дивним.

Дуже здібним особистостям до снаги впоратися із цим завданням за 5 секунд. Лише спочатку здається, що таке завдання просто неможливо виконати вчасно. Все не так складно, просто варто спробувати дати мозку добряче потрудитися.

Вас також можуть зацікавити новини: