фото УНІАН

Найвідоміший пес України, чотирилапий сапер Патрон пообіцяв перегризти в країні телефонні дроти через приїзд до Києва президента Франції Емануеля Макрона.

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці джек-рассела в Instagram.

"Пішов гризти телефонні дроти, бо в Україну приїхав Емануель Макрон, а в нього є деякі проблеми з нестримним бажанням телефонувати одній нешанованій людинці", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На сторінці песика не залишилися осторонь жартів, якими вибухнули соцмережі через приїзд до України канцлера Німеччини Олафа Шольца, президента Франції Еммануеля Макрона і прем'єр-міністра Італії Маріо Драгі. Лідери країн прибули до Києва вперше з початку повномасштабної війни.

Українці порівнювали лідерів країн, зокрема, з тріо комічних антигероїв, дрібних правопорушників із радянського кінематографу - Боягузом, Балбесом та Бувалим. 

Користувачі соцмереж взялися вгадувати, які особливості мандрів європейських лідерів українською залізницею залишилися за кадром. Жартували і про набір ароматної їжі й алкоголю, і про тисняву в плацкарті.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда розкритикував Шольца і Макрона за дзвінки президенту Росії Володимиру Путіну. Раніше Макрон своєю чергою заявляв, що не слід "принижувати" Росію, щоб після припинення бойових дій була можливість "знайти вихід, використовуючи дипломатичні засоби".

Вас також можуть зацікавити новини: