Найсмішніші коти / колаж з фото Reddit

На Reddit влаштували наймиліший флешмоб. Користувачів попросили показати смішні фото з котами, що сплять. І навряд чи хтось очікував, що кумедних знімків буде так багато.

Так, користувачі активно діляться смішними фото і показують, як сплять їхні тварини. Пухнастики точно вміють відпочивати на всі 100%, їх таланту спати в незвичайних позах і забавно сопіти позаздрить кожна людина. 

Наймиліший флешмоб / фото Reddit

На деяких фото котики задумливо підпирають голову лапками. На інших - смішно сопуть, лежачи на спині. Вихованці обожнюють спати, вони можуть насолоджуватися відпочинком на самоті або мило обніматися зі своїми родичами. 

Відео дня

Деякі примудряються заснути так, що господарям доводиться перевіряти, чи живі їхні вихованці. Часом коти вдало прикидаються мертвими, проте їх власникам не завжди смішно. 

Сплячі коти настільки занурюються в сон, що можуть себе не контролювати. Іноді їм сняться сни, під час яких вони смішно смикають лапками або ж нявкають, не прокидаючись. 

На ці фото складно дивитися без сміху. Користувачі не припиняють ділитися новими знімками своїх вихованців. Як виявилося, майже у кожного власника кота є незвичайні і смішні фото з пухнастиками. Навряд чи коти здогадуються про те, що вони привертають так багато уваги.

Смішні історії з Reddit

Нагадаємо, раніше на Reddit згадали найдивніші випадки розплати за гостинність. Багато людей всерйоз сприймають приказку про те, що нахабство - друге щастя, часом це закінчується катастрофою. 

Також на Reddit активно обговорювали історію від жінки, чоловік якої обрав перегляд фільму і заявив, що не буде підтримувати її на пологах. Смішне рішення чоловіка засудили в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: