Ветеран Юджин Петерсен відзначив 101 день народження / скріншот

Ветеран Юджин Петерсен, сержант армії США у відставці, відсвяткував 101-й день народження і розкрив свій секрет довголіття.

Як передає CBS News, довгожитель працює волонтером кілька днів на тиждень на базі ВПС Тревіса в Каліфорнії. І коли його дочку запитали, у чому, на її думку, секрет довголіття Петерсона, вона сказала: "Він не дозволяє моху рости під собою".

Однак, у самого Петерсона була інша відповідь: "Dr Pepper".

Відео дня

І, як зазначається, ветеран не єдина столітня людина, яка висловила глибоку прихильність до цієї газованої води. Елізабет Салліван, мешканка Техасу, яка померла у 2017 році у віці 106 років, за життя заявляла, що ця газована вода була її улюбленим напоєм і що вона навіть пила її на сніданок:

"Я почала пити її близько 40 років тому, по три на день... Кожен лікар, який мене приймає, каже, що це вб'є тебе, але вони вмирають, а я ні. Отже, десь повинна бути помилка".

Інші довгожителі протягом багатьох років наполягали на тому, що ключем до їхнього довголіття є інші напої та їжа. Наприклад, 105-річна жінка розповіла, що їла бекон щодня, а чоловік, якому у 2019 році був 101 рік, говорив, що він щодня пив Coors Light.

Нагадаємо, раніше дієтологи назвали суперпродукт №1, який потрібно їсти щодня, якщо ви хочете дожити до 100 років.

Вас також можуть зацікавити новини: