Психологічний тест по картинках / УНІАН

Психологи кажуть, що весільна сукня - це не просто наряд, а "дзвіночок", який допоможе визначити, як дівчина поводиться з партнером і як вона ставиться до самих стосунків. Можна вчинити ще хитріше - попросити партнера вибрати сукню і дізнатися результат - тест по картинках розповість правду.

Психологічний тест на стосунки по картинках з весільною сукнею

Даний тест можна вважати не тільки "рентгеном" людини, здатним показати всю суть її ставлення до любові і партнеру - подібна діагностика - це тест на самотність (по картинках можна зрозуміти, наскільки випробуваний схильний до неї). Вибирайте плаття і читайте розшифровку:

  • Перше плаття

Цей наряд вибирають віддані, але різнобічні особистості. У них можуть бути різні партнери - такі люди не бояться вступати у стосунки, так як завжди впевнені в своєму виборі. Вони раді, коли любов приходить, і не сильно засмучуються, якщо доведеться розлучитися. На ризик теж можуть піти - сильне почуття мотивує до цього.

Відео дня
  • Друге плаття

У людей, яким сподобалося друге плаття, бурхливий темперамент, високий рівень лібідо і приваблива енергетика. Це пристрасні натури, які вміють дарувати любов і обожнювання. Вони не бояться пробувати що-небудь нове - людей, тип відносин, сімейний уклад. Їх оптимізм настільки сильний, що поруч "злетить" на крилах любові майже кожна людина - хіба що, крім переконаних песимістів.

  • Третє плаття

Елегантність і надійність - ось, що характеризує людей, які обирають третій за рахунком образ. Вони шанують традиції, поважають канони, ніколи не зраджують і не йдуть з сім'ї. На них можна покластися, їм можна довіряти - такі люди завжди зрозуміють, підтримають і втішать. Вони думають головою, а не серцем, тому здатні вести себе стабільно в будь-яких обставинах. Будинок і клятва, дана партнеру, для них - найважливіше.

  • Четверте плаття

Така людина сильна і впевнена в собі, вона притягує, як магнітом, всіх оточуючих. Від неї "заряджаються" хорошим настроєм і вірою в краще - саме тому може здатися, що особистість в сукні четвертого типу не схильна до вірності. Однак, це не так - якщо ця людина вибирає собі партнера, то це назовсім, тому що вона вважає за краще тримати поруч з собою тільки найліпше.

  • П'яте плаття

Природна краса душі і тіла, а також важливість традицій, смирення і терпіння - ось, що проповідує людина, що вибирає п'яте плаття. Вона скромна і тиха, але вірна і розумна - ніколи не буде суперечити партнеру заради свого его. У відносинах здатна вирішити будь-які складнощі навіть на шкоду собі - особистість в такій сукні вірить, що заради любові можна піти на все.

Вас також можуть зацікавити новини: