В Амурській області викрали іномарку з п'яним господарем / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

В Амурській області Росії зловмисники викрали авто "Mitsubishi", в якому перебував п'яний власник, і половину ночі стрітрейсили з ним місцями, де можна розважитись. 

Під час їзди викрадачі поламали бампер машини й крила, йдеться в Telegram-каналі "Amur Mash".

За його даними, зловмисники каталися селом Тамбовка. Село знаходиться недалеко від населеного пункту, в якому живе господар викраденої іномарки.

Відео дня

Читайте такожХлопець викрав спорткар з-під носа продавця автосалону"Коханого чоловіка Андрія і не менш улюблену машину ввечері не виявила вдома мешканка села Поярково Юлія. І якщо чоловік міг загубитися з доброї волі де-небудь у друзів, то відсутність "Mitsubishi" насторожила – жінка пішла в поліцію", – наголошується на каналі.

Пізніше іномарку знайшли в Тамбовці, в ній солодко спав господар.

Також стало відомо, що Андрій вранці самостійно повернувся додому.

В Амурській області викрали авто з п'яним господарем і довго возили / фото t.me/amur_mash

Нагадаємо, стрітрейсингом називають неофіційні й часто незаконні автоперегони, які проходять на дорогах загального користування.

Раніше в російському місті Хабаровськ 27-річний піший кур'єр вкрав чужий велосипед, щоб швидше доставляти замовлення. Хлопець вкрав байк з під'їзду людей, яким привіз замовлення. Правоохоронці засікли крадений велосипед під час чергової доставки.