У США турист, який загубився, не відповідав на дзвінки рятувальників, бо не знав номер/фото REUTERS

Курйозна ситуація сталася в США з туристом зі штату Колорадо. Чоловік заблукав під час походу на найвищу в штаті гору Елберт та не відповідав на дзвінки рятувальників, тому що йому дзвонили з незнайомого номера.

Про це повідомляє New York Post.

За словами рятувальників округу Лейк, чоловік пішов у похід ще вранці 18 жовтня. Того ж дня близько 20:00 надійшло повідомлення про зникнення чоловіка. Рятувальники намагалися додзвонитися до туриста, але їм цього не вдалося, тому вони пішли на пошуки загубленого чоловіка.

Відео дня

Читайте такожТуристи зустріли морського "монстра" під час дайвінгу в Єгипті (фото)Майже всю ніч рятувальники оглядали місця, де часто губляться туристи. На ранок наступного дня стало відомо, що турист знайшовся. З'ясувалося, що чоловік зійшов зі стежки, а свою машину знайшов тільки під ранок. Турист пояснив, що не відповідав на дзвінки, бо не знав, хто дзвонив.

Як раніше повідомляв УНІАН, в американському Бостоні померла студентка, що вдавилася під час конкурсу по поїданню хот-догів на швидкість.

За день до цього 20-річна Меделін Нікпон знепритомніла на змаганнях в рамках благодійного збору коштів на допомогу в боротьбі з раком грудей, що проходив біля кампуса університету Тафтса.