Тренер Ті Джей Ментус склав щоденне тренування №1 для чоловіків / фото ua.depositphotos.com

Регулярні фізичні вправи разом зі збалансованим харчуванням і достатнім сном є важливим компонентом у створенні здорової основи для зниження ваги, пише eatthis.com.

Дослідження показують, що крім користі для зниження ваги, щоденні тренування можуть творити дива з фізичним і психічним здоров'ям, наприклад, покращувати настрій, підвищувати рівень енергії і знижувати ризик хронічних захворювань.

Тренер Ті Джей Ментус склав щоденне тренування №1 для чоловіків, яке допоможе схуднути:

Відео дня

1. Присідання з гирею (6 разів). Тримайте гирю на рівні грудей, лікті спрямовані вниз. Виконайте присідання, опускаючись на три секунди, поки стегна не стануть паралельні землі. Зробіть паузу на одну секунду, потім поверніться у вихідне положення. Зосередьтеся на тому, щоб задіяти корпус і тримати груди піднятими протягом усього руху.

2. віджимання (10 разів). Почніть із положення планки, розставивши руки трохи ширше плечей. Опускайте тіло на три секунди, поки груди майже не торкнуться землі, зробіть паузу на одну секунду, потім поверніться у вихідне положення. Тримайте тіло на прямій лінії від голови до п'ят.

3. Станові тяги з гантелями (10 разів). Тримайте пару гантелей перед стегнами, ноги на ширині плечей і злегка зігнуті в колінах. Нахиліться, опускаючи вагу вздовж передньої частини ніг, поки не відчуєте розтягнення підколінних сухожиль. Тримайте спину прямо протягом усього руху. Поверніться у вихідне положення, стискаючи сідниці і штовхаючи стегна вперед.

4. тяги TRX (10 разів). Відрегулюйте ремені TRX за висотою грудей. Візьміться за ручки хватом зверху, відкиньтеся назад і витягніть руки. Підтягніть тіло до ручок, тримаючи лікті близько до боків і стискаючи лопатки разом у верхній частині руху. Зробіть паузу на дві секунди, потім повільно опустіться назад у вихідне положення.

5. Трастери з гантелями (30 секунд). Тримайте пару гантелей на рівні плечей долонями всередину. Виконайте присідання, потім різко відштовхніться п'ятами, щоб встати, натискаючи гантелі над головою. Опустіть гантелі назад на висоту плечей і відразу ж переходьте у наступний присед.

6. Берпі зі стрибками через гантелі (30 секунд). Встаньте, поклавши гантель горизонтально на землю перед собою. Виконайте берпі, присівши навпочіпки, торкнувшись гантелі і стрибнувши ногами назад у положення планки. Виконайте віджимання, потім стрибніть назад до рук і встаньте. Перестрибніть через гантель убік, потім повторіть берпі з іншого боку.

Нагадаємо, раніше дослідження показало, що використання ліфтів може зменшити тривалість життя.

Вас також можуть зацікавити новини: