Як швидко почистити картоплю? / фото ua.depositphotos.com

Американський кухар поділився з користувачами мережі способом, який дозволяє очистити варену картоплю за лічені секунди.

Відео з лайфхаком від користувача під ніком "quit my job" за два дні зібрало 1,9 мільйон вподобайок та майже 11 тисяч коментарів у TikTok. Продемонстрований спосіб дійсно здивував багатьох людей, які завжди користувалися ножем чи картоплечисткою.

Так, чоловік пропонує зробити горизонтальний надріз вздовж картоплі, перш ніж варити її. Таким чином, коли вона звариться, кожуру можна буде взяти з двох боків пальцями та легко зняти.

Важливо притримуватися головного правила: не робіть надрізи надто глибокими, щоб картопля просто не розвалилася під час приготування.

Інші цікаві лайфхаки для кухні:

Раніше працівник піцерії розповів, що люди зазвичай не знають, як правильно використовувати маленьку деталь, яка є у коробці. За його словами, це значно б спростило їм життя.

Також раніше шеф-кухар Мері-Френсіс Хек дала цілу низку порад, які допоможуть вам приготувати неймовірно смачне пюре. А шеф-кухар Олі Брендон розкрив свою "маленьку хитрість" під час приготуванні картоплі.

Вас також можуть зацікавити новини: