Шеф-кухар розкрив інгредієнт для найсмачнішої смаженої картоплі / фото ua.depositphotos.com

Шеф-кухар поділився секретним інгредієнтом, який допоможе приготувати найсмачнішу смажену картоплю.

Як пише express.co.uk, за словами шеф-кухаря Олі Брендона, хитрість полягає в тому, щоб додати чайну ложку харчової соди під час готування. Цей ігредієнт забезпечить рум'яну шкірочку на картоплі, але залишить її м'якою всередині.

Як пояснює шеф-кухар, перш за все потрібно відварити картоплю у воді, до якої додати чайну ложку харчової соди та солі, поки вона не стане м’якою, але не розпадеться.

Відео дня
Таємний секретний інгредієнт - це сода / скріншот

Він зазначає, що додавання харчової соди на цьому етапі розщеплює крохмаль у картоплі і витягує його на поверхню. Це допомагає створити хрустку шкірочку і надає картоплі чудового золотисто-коричневого кольору.

Далі картоплю потрібно обсмажити на сковорідці з великою кількістю оливкової олії з додаванням розмарину і часнику.

Після цього потрібно викласти картоплю на деко, змастити олією, у якій її обсмажували, додати сіль і перець, а потім запікати при 180 градусах Цельсія протягом 20 хвилин. Після чого перевернути і запікати ще 20-30 хвилин до хрусткої скоринки.

Відварену картоплю потрібно запікати по 20 хвилин з кожної сторони / скріншот

Таким чином, стверджує шеф-кухар, ви отримаєте "найкращу смажену картоплю, яку ви коли-небудь їли".

Шеф-кухар стверджує, що це буде найсмачніша картопля у вашому житті / скріншот

Кулінарні поради

Раніше Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі поділився своїми секретами приготування ідеального стейка. За його словами, дуже важливо дістати стейк з холодильника за 20 хвилин до того, як почати його готувати. Інакше він вийде жорстким і неприємним.

Вас також можуть зацікавити новини: