Експерти стверджують, що психічно сильну людину можна визначити за сімома ознаками / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і pixabay.com

Психічно сильних людей можна визначити за низкою ознак, зокрема, такі особистості розуміють, що зміни неминучі, не чинять опору їм і бачать у них можливість навчитися чогось нового і стати новою версією себе. Це маркер №1.

Друга і третя ознаки того, що людина має сильну психіку, такі - вона не боїться помилитися та знаходить ресурси для того, щоб навіть у непрості часи висловлювати вдячність за щось, пише HackSpirit.

У людини є психічна сила - інші ознаки:

Відео дня
  • такі люди дбають про себе - слідкують за правильним харчуванням, займаються спортом та намагаються бути свідомими, тобто не застряють у минулому й не рвуться у майбутнє, а живуть у теперішньому;
  • мають свої чіткі особисті кордони;
  • інвестують у своє особистісне зростання, тобто шукають шляхи для розвитку;
  • мають оптимістичний погляд на життя.

Журналісти зазначають, що люди, наділені психічною силою, намагаються шукати позитивні сторони навіть тоді, коли справи йдуть не дуже добре.

Цікаві життєві поради - що писали раніше

УНІАН з'ясував, як користуватися своєю інтуїцією. Журналісти писали, що внутрішній голос не варто ігнорувати в певних ситуаціях, зокрема, коли настає час для ухвалення важливих рішень.

Вас також можуть зацікавити новини: