Користувачі всерйоз зацікавилися знахідкою / фото ua.depositphotos.com

Багато людей навіть не підозрюють, які знахідки на них можуть чекати. Наприклад, одна жінка прожила в своєму будинку 46 років. Всі ці роки вона не замислювалася про те, що може перебувати в стінах її житла.

Однак одного разу жінка випадково знайшла те, що її шокувало. У коридорі їй було потрібно розібрати стіну, всередині вона виявила страшну картину. 

На Reddit вона показала фото знахідки. Картина із зображенням чоловіка, у якого замість очей нібито чорні згустки темряви,має старий вигляд. Мало того, жінці вдалося розгледіти напис на картині. На звороті хтось написав: "Старий на ім'я енергія".

Відео дня
Моторошна знахідка, яка десятки років перебувала в стіні будинку / фото reddit

Користувачі всерйоз зацікавилися знахідкою. Одні радять жінці терміново переїжджати, інші ж жартують, що їй варто позбутися картини і спати з включеним світлом. Також коментатори пишуть:

  • "Я б обшукав рамку за картиною, щоб побачити, що там заховано"
  • "Поверніть цю річ туди, де ви її взяли"
  • "Коли він почне говорити з тобою, краще йому не довіряти. Крім того, не читай цю фразу на звороті тричі перед дзеркалом".

Крім цього, користувачі припустили, що на картині зображено персонажа з серіалу "Мисливці за привидами" - Віго фон Хомбург Дойченфорда - тирана і чарівника, що жив в XVII столітті. Однак жінка так і не змогла з'ясувати, кого ж зобразили на портреті. 

Незвичайні знахідки

Раніше УНІАН розповідав, що в Швейцарії подружжя знайшло велику суму на дорозі і повернули їх власнику. На знак подяки за це їм дали частину грошей. А нещодавно стало відомо, що чоловік шукав зниклого сина і виявив несподівану знахідку. Він натрапив на лист у пляшці, написаний 11-річним хлопчиком близько чотирьох десятиліть тому.

Крім цього, ще один чоловік виявив у себе вдома знахідку, як у фільмі жахів. Тепер він не знає, що робити.

Вас також можуть зацікавити новини: