Ілюстрація УНІАН

Група компаній «Метінвест» отримала підвищену оцінку в межах світового рейтингу ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance), в рамках якого оцінюють екологічну відповідальність, систему управління охороною праці та людським капіталом, а також безпеку підрядників. 

Крім того, агентство високо оцінило рівень корпоративного управління холдингом, йдеться в сюжеті «5 каналу»

Як зазначили у прес-службі «Метінвесту», аспекти ESG давно стали невід’ємною частиною кругозору компанії, і для них є великою честю отримати високу оцінку від них.

Відео дня

«Таке велике досягнення – це безпосередньо заслуга компанії «Метінвест», того, яку політику вона впроваджує в цілому в компанії і на своїх окремих підприємствах. Це стосується і політики управління довкіллям, поводження з відходами, раціонального використання ресурсів. Це і соціальна політика», – прокоментував досягнення «Метінвесту» голова Федерації металургів України Сергій Біленький.

У свою чергу фінансово-економічний аналітик, кандидат економічних наук Володимир Коваль пояснив, що цей рейтинг охоплює великі європейські, американські та азіатські компанії.

«Така новина дозволяє нам бути впевненими, що не зважаючи на локдауни, провал співпраці з МФВ, ми зможемо, в першу чергу за рахунок металургійних експортерів та сількогосподарських, протриматися на плаву», – додає він.