У Львові сміття не вивезено з 431 контейнерного майданчика / city-adm.lviv.ua

Станом на ранок 13 квітня, у Львові сміття не вивезено з 431 контейнерного майданчика житлового фонду, що складає 34,8% від загальної кількості, передає прес-служба Львівської міської ради.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 95 майданчиків, у Сихівському – з 121, у Франківському – з 47, у Шевченківському – з 144, у Личаківському – з 22, у Галицькому – 2.

«Станом на сьогодні маємо 3000 тонн перенакопиченого сміття. З них 1600 тонн перенакопичення є на сміттєвих майданчиках, 1400 тонн – на перенавантажувальних станціях», - розповів заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відео дня

Кожного дня у місті назбирується 500-600 тонн ТПВ. Тому є щоденна необхідність у вивезенні сміття. Та досі не врегулюваним залишається питання співпраці з полігонами інших міст.

Читайте такожНа Тернопільщині виявили черговий незаконний скид львівського сміття

У міськраді нагадали, що загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду.

«Щодо вивезення ТПВ із сміттєвих майданчиків бюджетних установ, то станом на сьогодні не вивезено сміття із 35 майданчиків закладів освіти і з 4 майданчиків закладів охорони здоров’я», – додали в ЛМР.