Підтримка позашкільних навчальних закладів та організація дозвілля дорослих і дітей на селі займає чільне місце серед проектів співпраці агрохолдингу "Укрлендфармінг"  з сільськими громадами на території його діяльності. Керівником і засновником холдингу є Олег Бахматюк.

Досить популярним видом спорту для жителів сіл є волейбол. Підприємства «Укрлендфармінг» постійно підтримують як проведення місцевих турнірів серед дорослих команд, так і юнацькі волейбольні команди в цілому.

Зокрема, «Укрлендфармінг» забезпечив призовий фонд у 10 тисяч гривень для волейбольних турнірів у Гадяцькому районі. 16 квітня професійну спортивну форму та м’ячі від представників агрохолдингу отримала дівоча юнацька волейбольна команда Лохвицької ДЮСШ. По два комплекти спортивної ігрової форми та спортивний костюм вручили кожній з 61 учасниці команди. Проект вартістю майже 31 тисячу гривень є одним з кількох, запланованих компанією на підтримку цієї відомої в Україні ДЮСШ. Після чемпіонату Полтавської області в квітні волейбольна команда планує взяти участь у Всеукраїнському чемпіонаті з волейболу, який відбудеться в червні 2019 року.

Відео дня

«Діти – наше майбутнє. У своїй благодійній діяльності «Укрлендфармінг» намагається приділяти максимальну увагу дітям. Наша компанія бере активну участь у їхньому всебічному розвитку і всіляко сприяє у досягненні ними своїх маленьких, але вже таких амбітних і дорослих цілей у житті», – поділився директор підприємства Групи «Райз-Схід» Юрій Щербак під час урочистого вручення на тренувальному майданчику комплектів одягу та реквізиту юним спортсменкам.

Директор Лохвицької дитячо-юнацької спортивної школи Ольга Яблунівська зазначила: «Розуміння важливості дитячого спорту притаманне не кожній бізнес-структурі. ТОВ «Райз-Схід», яке входить до «Укрлендфармінг», є одним з небагатьох приємних виключень. Отримувати призові місця на змаганнях, опікуватися тренувальним процесом і знати, що для забезпечення діяльності команди буде підтримка від не байдужих до теми всебічного розвитку дітей, до занять спортом підростаючого покоління, є життєво необхідним для кожної ДЮСШ».

Спонсорська допомога «Укрлендфармінг» дитячому футбольному клубу “Динамо Білопілля” в сумі 15 700 гривень допомогла команді юних спортсменів взяти участь у міжнародному дитячому футбольному турнірі «Odessa Cup» в місті Южне Одеської області.

«Укрлендфармінг» є вертикально інтегрованим холдингом, який працює на території 22 областей України. Компанія вкладає десятки мільйонів гривень в проекти, пов’язані з поліпшенням рівня життя мешканців тих населених пунктів, у яких розташовані підприємства агрохолдингу.