У місті ліквідували всі витоку на магістральному трубопроводі і почали подачу тепла / фото УНІАН

У Львівській області в місті Новий Розділ розпочалась подача тепла городянам, а в Новояворівську теплопостачання почало надходити до мережі другого мікрорайону міста, йдеться в повідомленні Кабінету міністрів на урядовому порталі.

«У Новому Роздолі ліквідовано всі витоки на магістральному трубопроводі. І вже зараз почали подавати теплоносій до будинків», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗрив опалювального сезону на Львівщині: Новояворівськ вже з теплом, а в Новому Роздолі запуск заплановано на завтра

Відео дня

Зазначається, що згідно з повідомленням Львівської обласної держадміністрації, на даний час у Новояворівську теплоносій з температурою +45 градусів почав надходити в тепломережу 2-го мікрорайону. Відбувається заповнення мереж дошкільних і шкільних установ та внутрішньобудинкових систем житлових будинків, інших споживачів. Відновлюється циркуляція по системах споруд.

Як повідомляв УНІАН, у містах Новояворівськ і Новий Розділ Львівської області, в яких проживає майже 60 тисяч жителів, через безгосподарність приватного управителя майном ТЕЦ, «Гарант Енерго М», опалювальний сезон опинився під загрозою зриву.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), розірвало договір із попереднім управителем майном компанією «Гарант Енерго М», яка не забезпечила підготовку обох станцій до початку опалювального сезону.

20 листопада новий управитель Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ компанія «Нафтогаз Тепло» (входить до складу НАК «Нафтогаз України») отримав ліцензії на виробництво теплової та електричної енергії

21 листопада в місті Новояворівськ розпочалась подача тепла.