У Києві та області знову відключать світло / фото depositphotos.com

Жителів Києва та області попередили про стабілізаційні відключення електрики 27 жовтня. Всіх споживачів знову поділили на три групи.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

"За розпорядженням НЕК Укренерго, в Києві з 5:38 27 жовтня відбуватимуться стабілізаційні відключення світла", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Адреси та графік стабілізаційних відключень опубліковані на сайті ДТЕК Київський електромережі. Всіх споживачів розділили на три групи.

"Кожна група буде відключатися в певний проміжок часу, поки буде діяти розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти, в який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу і отримаєте графік можливих відключень протягом дня і тижня", - пояснили енергетики.

Також стабілізаційні відключення світла почалися з 5: 38 в Київській області.

Атака на енергосистему України - що відомо

10 жовтня Російська Федерація завдала масованого удару по об'єктам критичної інфраструктури у низці областей. У зв'язку з цим українців закликали обмежити споживання електроенергії з 17:00 до 22:00.

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, пошкодження отримали 30% енергетичної інфраструктури України. 11 жовтня в Києві та області почали відключати світло із-за дефіциту електроенергії.  

Ракетний удари по об'єктах критичної інфраструктури продовжилися. До 18 жовтня 408 об'єктів потрапили під удар росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: