Ілюстрація REUTERS

Кабінет міністрів розширив перелік видів діяльності, ведення яких дозволено під час карантину.

Читайте такожЯк карантин вплине на бізнес: 23% зменшуватимуть зарплату, 17% - скорочувати штат (опитування)

Як повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, 25 березня.

Відео дня

«Зокрема, на період карантину знято заборону на гуртову торгівлю харчовими продуктами, торгівлю ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продаж кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння та посадкових матеріалів, а також деяких інших видів діяльності. Крім того, уряд пом'якшив умови пасажирських перевезень, здійснюваних підприємствами для виробничих потреб», - сказано в повідомленні

Обов'язковою умовою здійснення зазначених вище видів діяльності, а також під час пасажирських перевезень, є забезпечення відповідного персоналу, водіїв і пасажирів засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Як повідомляв УНІАН, 25 березня Кабінет міністрів прийняв рішення про продовження карантину до 24 квітня, а також на місяць ввів режим надзвичайної ситуації по всій країні.