Фото wikimapia.org

Як повідомили УНІАН у прес-службы столичної прокуратури, сторона захисту, яка подала апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду, наполягала на пом’якшенні запобіжного заходу та зменшенні розміру застави.

Однак суд, заслухавши аргументи прокурора та захисників, у задоволенні апеляційної скарги відмовив, а рішення суду першої інстанції залишив без змін.

Читайте такожФонд гарантування призупинив виплати вкладникам банку "Михайлівський"

Відео дня

Як повідомлялось, прокуратурою Києва повідомлено про підозру колишньому голові правління ПАТ «Банк Михайлівський» за фактом розкрадання 870 млн грн банківських коштів та доведення банку до неплатоспроможності. Екс-посадовцю інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ст. 218-1 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці серпня поліція повідомила про затримання ще одного підозрюваного у розкраданні коштів вкладників банку «Михайлівський» - колишнього директора ТОВ «Інвестиційно-розрахунковий центр». Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 137,8 млн грн.

За даними прокуратури, екс-директор ТОВ підозрюється у пособництві колишнім керівникам ПАТ «Банк «Михайлівський» у розкраданні понад 1,4 млрд грн коштів фінансової установи та вкладників.

Читайте такожНацполіція затримала голову правління банку "Михайлівський" за фактом доведення банку до банкрутства

Довідка УНІАН. Національний банк України 23 травня 2016 року повідомив про рішення щодо віднесення банку «Михайлівський» до категорії неплатоспроможних через проведені сумнівні операції з депозитами фізичних осіб. За інформацією НБУ, банк був проблемним з 23 грудня 2015 року і вів роботу з НБУ щодо врегулювання ситуації.

За інформацією НБУ, 20 травня голова правління банку «Михайлівський» Ігор Дорошенко повідомив, що залишив посаду, і того ж дня банк заявив, що з технічних причин не працює система «операційний день банку». Отримавши доступ до системи банку пізно ввечері 20 травня, куратор НБУ побачив велику кількість операцій з переказу вкладів фізичних осіб з фінансової компанії, пов'язаної з банком, на баланс банку, що збільшило навантаження на Фонд гарантування вкладів фізосіб з 1,6 до 2,6 млрд грн.