Монета була випущена в 1992 році/ фото - УНІАН

В Україні продають рідкісну монету, яка може "завалятися" в будь-якому гаманці. 5 копійок можуть коштувати до $150, проте не все так просто. Монета повинна мати певні особливості.

Такі 5 копійок вже з'явилися на аукціоні нумізматів Violity.

Автор лота виставив на продаж монету номіналом в 5 копійок. Вона була випущена в 1992 році. Особливість монети в тому, що на ній зображений звужений тризуб. 

Відео дня
Нумізмати вже стежать за аукціоном / фото - violity.com

Вартість монети, зробленої з нержавіючої сталі, становить трохи більш як 4 тисячі гривень (близько 150 доларів). Такі 5 копійок вже викликали інтерес у нумізматів. На монету зробили 23 ставки, ще понад 100 осіб спостерігає за ходом аукціону. Автор лота стверджує, що монета в хорошому колекційному стані. 

Читайте такожГривня за 25 тисяч: незвичайна монета може принести чималий дохід, з'єднання явилися її фотоТак, подібна монета може виявитися абсолютно в будь-якому гаманці або в забутій скарбничці. Монети номіналом 5 копійок вже вийшли з обігу, однак у багатьох українців залишилися жмені такого дріб'язку. Важливо лише уважно переглянути всі монетки на наявність можливих дефектів або браку. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Україні продають 50 гривень за 1 тисячу доларів. Вже відомо, як виглядає рідкісна купюра.

Також вас можуть зацікавити новини: