Курс гривні до долара 27 березня зміцнився на 5 копійок - до 38,55 грн/дол. / фото УНІАН

Курс долара в Україні поточного тижня (з 27 березня до 2 квітня) коливатиметься у діапазоні 38-38,8 грн/дол.

Такий прогноз зробила директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, зазначивши, що в зазначений період можливе невелике посилення волатильності на готівковому ринку, враховуючи перехідний період, пов'язаний з кінцем місяця і виплатами населенню зарплат, передає 24 канал.

Експерт вважає, що через знижений попит на валюту і значну популярність серед українців купівлі валюти з розміщенням на тримісячних депозитах навряд чи можна прогнозувати більш-менш істотне зростання курсу.

Відео дня

"Тому цього тижня я очікую невеликого посилення волатильності на готівковому ринку. Курс долара, на мою думку, коливатиметься у діапазоні 38-38,8 гривні за долар", - зазначила банкір.

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 27 березня

Нагадаємо, в банківських обмінниках Києва курс гривні до долара 27 березня зміцнився на 5 копійок - до 38,55 грн/дол. Щодо євро курс гривні не змінився і залишився на рівні 41,50 грн/євро.

А курс готівкового долара в "ПриватБанку" подешевшав на 10 копійок - до 38,25 грн за долар. Курс євро до гривні подешевшав на 5 копійок - до 41,05 грн/євро.