Програма стартує 19 грудня та діятиме до кінця 2022 року / Ілюстрація REUTERS

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про внесення змін до закону про держбюджет-2021 (№6297), яким виділяється 8 млрд грн на виплати повністю вакцинованим громадянам.

Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради.

Читайте також"Тисяча Зеленського": Рада виділила 8 мільярдів гривень на реалізацію програми

Відео дня

"8 грудня 2021 року закон (про внесення змін до додатків № 1 та № 3 до закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" - УНІАН) повернуто з підписом від президента", - йдеться в повідомленні.

"Тисяча Зеленського":

  • 15 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що в рамках нової програми підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки українці, які отримали дві дози антиковідної вакцини, зможуть отримати через додаток "Дія" по 1 тис. грн.
  • Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзали, відвідування кінотеатрів, театрів, купити квитки для подорожей всередині країни тощо. Для громадян, які не зареєстровані в додатку "Дія", держава забезпечить альтернативну можливість отримати ці гроші.
  • 2 грудня Верховна Рада ухвалила закон про виділення з державного бюджету на 2021 рік 8 млрд грн, які буде направлено на виплати по 1 тис. грн кожному повністю вакцинованому від COVID-19 українцю.
  • Програма стартує 19 грудня та діятиме до кінця 2022 року.