Найбільша за багатьма показниками торговельна мережа України у непростий воєнний час фактично стала форпостом продовольчої безпеки країни. Знайомі кожному з нас супермаркети "АТБ" були одними з перших, які навесні відновили свою роботу на щойно звільнених територіях Київської, Харківської, Чернігівської та Сумської областей. Тож не дивно, що й тепер цей соціально орієнтований бізнес якнайшвидше повертається до деокупованого Херсона. 

Соціальні мережі швидко облетіло коротке відео, на якому вантажівка "АТБ" буквально одразу після звільнення прибуває у це старовинне місто.

Неймовірний ажіотаж навколо цієї фури у день звільнення Херсона показав, наскільки городяни скучили за нормальним, цивілізованим життям та добре знайомими і близькими речами. 

Відео дня

Наразі на вулицях міста  мешканці вже побачили не одну фуру компанії "АТБ", бо до відкриття тут готуються три магазини мережі. 

Після проведення робіт з відновлення перший маркет мережі вже відкрив двері для херсонців у неділю 20 листопада. Розташований він на вул. Миколаївське шосе, 30б.

Сотні містян із задоволенням прийшли на відкриття улюбленого магазину, що пропонує широкий асортимент гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. 

Згідно з планами компанії ще два магазини мережі "АТБ" відновлять роботу трохи згодом – наступного тижня. Йдеться про "АТБ" на вул. Гвардійської Херсонської дивізії, 22а та Людвіка Заменгофа, 1, корпус 2а. 

Й це лише початок. Компанія докладає максимум зусиль, щоб у найкоротші терміни усунути всі пошкодження та підготувати нові маркети до роботи. Адже це є одним із факторів, які допомагають людям повернутися до мирного життя – нарешті мати змогу придбати якісні товари за розумними цінами.

Навіть втративши чималу кількість магазинів та надсучасні розподільчі центри, що були вщент зруйновані чи опинилися на тимчасово окупованій території, компанія ще у перші дні війни перейшла на посилений режим роботи 24/7 та продовжила виконувати свою основну соціальну місію – безперебійно забезпечувати мільйони громадян свіжими продуктами. Станом на сьогодні  на звільнених від російських окупантів українських територіях компанія "АТБ" уже відновила діяльність понад 100 своїх магазинів. 

Як патріотичний бізнес "АТБ" підтримує мешканців щойно деокупованих територій. Одразу після підняття українського прапора над Куп'янськом Харківської області "АТБ" зібрала та безоплатно передала його мешканцям тисячу продуктових наборів. 

Тепер допомога від "АТБ" прибула й на Херсонщину. Мешканці Снігурівки, мабуть, вперше за багато місяців безоплатно отримали свіжі продукти (макарони, консерви, чай, каву, цукор, воду очищену, олію, крупи, солодощі) та найнеобхідніші для побуту товари. У цей населений пункт вже доставлено тисячу таких гуманітарних пакетів. 

Нагадаймо, що "АТБ" протягом всієї війни надає всебічну підтримку українським захисникам, медичним закладам країни, волонтерським організаціям, вимушеним переселенцям, постраждалим від ракетних ударів тощо. Загальна сума гуманітарної допомоги вже перевищила 200 мільйонів гривень. 

Окрім того, лише за останній місяць у межах загальнонаціональної програми підтримки ЗСУ в магазинах "АТБ" було зібрано та передано українським захисникам понад 300 тонн життєво важливих товарів. Таке єднання українців навколо допомоги українським захисникам стало ще одним важливим кроком на шляху до нашої спільної перемоги.

Тримаймо стрій! Вірмо у перемогу! 

Вся Україна буде звільнена!