фото Метінвест

Компанія Метінвест в рамках ініціативи акціонера Сталевий Фронт безоплатно забезпечила Львівський Оборонний Кластер (ЛОК) понад 500 тонн сталевих листів. Про це йдеться в повідомленні компанії. 

З бронесталі Метінвест-СМЦ фахівці ЛОК виготовили значну частину з 80 тисяч бронежилетів, переданих українським захисникам.

"Зараз весь світ знає про сталеву міць українських військових. Але нашим оборонцям також потрібен якісний захист. На початку війни Група Метінвест першою в Україні налагодила постачання бронесталі з-за кордону. Трохи пізніше компанія опанувала її власне виробництво. Більше бронежилетів – більше воїнів повернуться до своїх родин. Саме тому ми невпинно працюємо й допомагаємо ЗСУ засобами захисту", – зазначив генеральний директор Метінвест-СМЦ Ігор Тонєв. 

Відео дня

Львівський оборонний кластер об’єднує спеціалістів оборонних підприємств, волонтерів та виробничі потужності з усієї країни, щоб забезпечувати захисників якісними бронежилетами. Організація має власну лабораторію для тестування готової продукції, тож кожен бронік ретельно перевірений.

Нагадаємо, в рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова, металургійні підприємства "Метінвеста" частково перевели виробництво на військові рейки. Виділена окрема виробнича лінія для випуску бронежилетів, бронепластин для техніки, металевих укріплень і бліндажів.

В рамках ініціативи ЗСУ отримали близько 800 безпілотників, понад 110 тисяч бронежилетів, тисячі одиниць тепловізорів, дальномірів, рацій й решти технологічних рішень для військових.

Також Метінвест-СМЦ продовжує безплатно надавати бронепластини для забезпечення військових частин, ТРО, комунальних структур та окремих бійців: https://bit.ly/3SbHYcA. Більше про роботу компанії та онлайн-магазин металу на сайті Метінвест-СМЦ: https://metinvest-smc.com