Проект Метінвесту переміг в конкурсі ООН 'Партнерство заради сталого розвитку-2020'

Перемога міжнародного рівня – проєкт Групи Метінвест Master of Public Administration посів перше місце в конкурсі Глобального договору ООН "Партнерство заради сталого розвитку-2020" у категорії "Економічний розвиток".

Ця програма створена задля навчання представників органів місцевого самоврядування.

Учасники Master of Public Administration переконані, що програма, відзначена на міжнародному рівні, є дуже важливою для України. Вона буде допомагати місцевій владі готувати нове покоління управлінців для більш ефективного формування бюджетів, керування комунальним майном, залучення інвестицій та підвищення рівень життя людей.

Відео дня

"Проект МРА – новаційний, він надає розуміння тих процесів, які не викладаються в університеті і про які не прочитаєш в книжках. Проєкт розроблений для місцевих управлінців і він надасть змогу таким людям приймати виважені і правильні рішення, які спрямовані на поліпшення життя людей", – зазначив начальник юридичного управління Запорізької облради Єгор Мороз.

Програма МРА стартувала у вересні 2019 року. Набір студентів проводиться щороку, а сьогодні навчання проходять 58 керівників органів місцевого самоврядування з Маріуполя, Запоріжжя, Кривого Рогу, Авдіївки, Покровська та Мелітополя.

"Ми вивчаємо кращі світові практики, щоб застосовувати їх в наших містах і в державі. Кожен з нас фахівець тільки у вузькій галузі. А завдяки цій програмі ми розуміємо і бачимо, як має розвиватися держава і все навколо повинно крутитися навколо людей, щоб їм було комфортно", – пояснив директор КП "Зеленбуд" Маріуполя Петро Чекер.