Поліпшення сервісу не позначиться на гаманцях клієнтів пошти / фото facebook ukrposhta

Національний поштовий оператор "Укрпошта" запустив можливість відстеження відправлень з глобального торгового майданчика AliExpress вартістю до 2 дол. на сайті "Укрпошти" і в особистому кабінеті на сайті AliExpress.

Про це повідомив генеральний директор поштового оператора Ігор Смілянський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте також"Укрпошта" відключить термінали всіх банків у своїх відділеннях

Відео дня

"Йде ціла епоха - епоха бестрекингових (коли не знаєш, де твоя посилка) відправлень з Китаю від AliExpress. Доставка товарів, вартістю до 2 доларів, які раніше йшли дешевим тарифом без відстеження, тепер, за тарифом Cainio Super Economy, можна буде відстежити й на сайті "Укрпошти", і в особистому кабінеті AliExpress", - написав він.

За словами Смілянського, дане поліпшення сервісу не позначиться на гаманцях клієнтів пошти.

"Все залишається, як і зараз, тільки тепер всі товари до 2 доларів, незалежно від ціни та формату доставки, можна буде відстежити й чітко знати, коли очікувати на приємну подію отримання посилки. Дорожчі трекінгові відправлення залишаються, як і були, при цьому ми намагаємося максимально прискорити їх доставку", - додав гендиректор.

Митні декларації

"Укрпошта" з 1 лютого 2021 року перейшла на онлайн-оформлення митних декларацій клієнтів на міжнародні відправлення.

Довідка УНІАН. "Укрпошта" – Національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні - понад 11 тис. відділень.