Oppo запатентувала дизайн смартфона з висувним дисплеєм / фото Oppo

Китайська компанія Oppo розробила смартфон в оригінальному дизайні з додатковим висувним дисплеєм. Таке рішення вже було запатентовано виробником.

Читайте такожСмартфон Vivo S1 з висувною камерою представили офіційно

У патентній заявці описується смартфон, який містить додатковий дисплей, захований всередині корпусу пристрою. При цьому блок додаткового дисплея може підніматися вгору або зсуватись убік (горизонтальний слайдер).

Відео дня

При цьому фронтальну камеру, сенсори і розмовний динамік пропонується розмістити у верхній рамці над основним дисплеєм, не вдаючись до застосування вирізів або отворів, пише itc.ua.

фото Oppo
фото Oppo

Існує кілька різних і унікальних варіантів використання додаткового екрана. Наприклад, під час перегляду медіа контенту або запуску ігор в повноекранному режимі на основному дисплеї, допоміжний екран може служити для розміщення органів управління або додаткових програм. Або ж у разі конструкції горизонтального слайдера на додатковий дисплей можна вивести екранну клавіатуру.

Поки немає відомостей, чи планує Oppo вивести на ринок комерційний зразок смартфона в одному з запатентованих варіантів дизайну.