Компанія Oppo готує до випуску новий флагманський смартфон Reno / фото Slashleaks

У прагненні позбутися настирливого "чубчика" і при цьому зберегти так званий безрамковий дизайн, виробники Android-смартфонів стали придумувати різні рішення.

Читайте такожXiaomi показала свій гнучкий смартфон у новому відео

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Ми вже бачили багато варіантів переміщення фронтальної камери, але остання ідея від компанії Oppo - мабуть, найцікавіша з усіх", - йдеться в повідомленні.

Раніше цього місяця стало відомо, що компанія Oppo готує до випуску новий флагманський смартфон під назвою Reno, його дебют має відбутися 10 квітня. За наявними даними, пристрій оснащено великим екраном без вирізів та отворів. Але головною його особливістю, як виявилося, є висувна фронтальна камера незвичайної клиноподібної конструкції. З нею Oppo Reno виглядає незвично і навіть трохи дивно. Це схоже на якийсь компроміс між механізмом слайдера Oppo Find X та маленьким висувним модулем Vivo V15 Pro.

фото Slashleaks

Аби довести, що ці рендери дійсно справжні, ресурс Slashleaks опублікував коротке відео з демонстрацією механізму фронтальної камери Oppo Reno в дії.

По всій видимості, у такої конструкції є перевага – через свій розмір висувний модуль дозволяє розмістити не лише камеру, але й спалах та розмовний динамік.

Характеристики, вартість і дата випуску Oppo Reno, на жаль, наразі не відомі. За чутками, буде три версії смартфона, топова отримає чіпсет Snapdragon 855, 12 ГБ оперативної пам'яті та 512 ГБ накопичувача.