В Україні стартували продажі Xiaomi Mi Note 10 / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi повідомила про початок продажів в Україні нового смартфона Mi Note 10, презентація якого відбулася тиждень тому.

Читайте такожXiaomi придумала складаний смартфон з висувною селфі-камерою на п'ять модулів

Найбільш цікавим компонентом новинки є камера, яка включає відразу п'ять модулів і два спалахи. Головний модуль виконаний на базі 108-мегапіксельного 1/1,33-дюймового сенсора Samsung ISOCELL Bright HMX. Також доступні дві камери з сенсорами на 12 Мп і 5 МП, які оснащені телеоб'єктивами, що надають можливість оптичного зума з різним рівнем наближення – 2-кратним і 5-кратним, відповідно, пише itc.ua.

Відео дня

Крім того, користувачам пропонується 20-мегапіксельна ультраширококутна камера з кутом огляду 117 градусів. Останній 2-мегапіксельний модуль призначений для макрозйомки на відстані від 2 см до 10 см від об'єкта. Вся система забезпечує досвід роботи з наближенням сцени зйомки від 0.6 х до 50х без погіршення якості зображення. Праворуч від основного блоку сусідять два здвоєні світлодіодні спалахи (два світлодіоди звичайного світіння і ще два м'якого теплого світіння). Перевага такої конфігурації полягає в більш правильному розсіюванні світла. Фронтальна камера включає 32-мегапіксельний сенсор.

Смартфон Xiaomi Mi Note 10 оснащений вигнутим AMOLED дисплеєм діагоналлю 6,47 дюйма з роздільною здатністю Full HD+. Екран забезпечує охоплення колірного простору DCI-P3 і характеризується контрастністю 400 000:1. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. Екран покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5 покоління.

Апарат несе на борту процесор Qualcomm Snapdragon 730G, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Ємність комплектного акумулятора становить 5260 мА·ч. Підтримується технологія швидкої зарядки з передачею 30 Вт енергії. Завдяки цьому за 30 хвилин можна заповнити 58% заряду батареї, а повна зарядка займає всього 65 хвилин. Пристрій також містить динамік з великою акустичною камерою, дводіапазонний модуль GPS, дводіапазонний модуль Wi-Fi 802.11 ac, модуль Bluetooth 5.0, 3,5-міліметровий звуковий роз'єм для підключення навушників, порт USB Type-C, інфрачервоний випромінювач і модуль NFC. Новинка працює під управлінням ОС Android 9.0 Pie з оболонкою MIUI 11.

Смартфон Xiaomi Mi Note 10 в конфігурації 6/128 ГБ пам'яті надійде у продаж в Україні в кінці листопада за ціною 14499 грн. Користувачам будуть доступні колірні варіанти корпусу Чорна Ніч, Білий Лід і Зелений Світанок. Пізніше в продажі з'явиться і модель Mi Note 10 Pro з рекомендованою роздрібною ціною 15999 грн.