Майбутня новинка може вийти під назвою Razr 2 / фото Motorola

Близько двох тижнів тому в США презентували сучасну версію розкладачки Motorola Razr з гнучким дисплеєм. Попри те, що пристрій надійде в продаж лише в січні наступного року, компанія вже задумалася над його наступником.

Читайте такожMotorola назвала терміни виходу гнучкого Razr 2019 в Європі

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Майбутня новинка може вийти під назвою Razr 2, а нещодавно виявлений патент в базі даних одразу двох організацій дає перше уявлення про зовнішній вигляд смартфона та деякі його особливості", - йдеться в повідомленні.

Дизайн Razr 2 буде мало відрізнятися від свого попередника / фото Motorola

Зазначається, що в плані дизайну Razr 2 мало відрізнятиметься від свого попередника. Смартфон отримає той самий форм-фактор та гнучкий дисплей, що складається всередину, а на зовнішній стороні, як і раніше, розміститься додатковий екран.

Ключовою особливістю апарата стане наявність системи сенсорного управління Side-Touch з допомогою спеціальних датчиків, розташованих на бічних торцях (по чотири з кожного боку).

В описі сказано, що вони служать в якості віртуальних кнопок для управління деякими функціями пристрою в залежності від того, в якому стані перебуває смартфон.

Інформації про терміни виходу Motorola Razr 2 поки немає / фото Motorola

Загалом заявлено 20 функцій для цих сенсорів, більшість з них будуть виконуватися, коли пристрій розкладено. У складеному вигляді сенсори, розташовані один навпроти одного, стикаються, утворюючи комбіновані датчики. Це дозволяє виконувати інші дії.

Крім того, за задумом виробника, система Side-Touch підтримує жестове управління. Зображення в патенті також натякають на наявність вбудованого в основний екран сканера відбитків пальців та скруглення по обидва боки екрану подібне до того, як це реалізовано в Huawei Mate 30 Pro.

Інформації про терміни появи смартфона Motorola Razr 2 на поточний момент немає. Пристрій, імовірно, представлять восени наступного року.