Ілюстрація REUTERS

Компанія Samsung вже продала більше 1 млн гнучких смартфонів Galaxy Fold, спочатку обсяг продажів оцінювався в 500 тис. Про це повідомив президент і головний директор зі стратегічних питань компанії Samsung Electronics Йон Сон.

Читайте такожКультова розкладачка повернулася: Motorola представила Razr 2019 з гнучким екраном (фото, відео)

Як пише itc.ua, всі проблеми, обмежена доступність і висока ціна не завадили Galaxy Fold стати успішним продуктом. Враховуючи, що до кінця року ще залишається 2,5 тижні, Samsung цілком може продати ще пару сотень тисяч Galaxy Fold.

Відео дня

Зважаючи на успіх Galaxy Fold, попередній прогноз виробника наступного року збільшити продажі смартфонів, що згинаються, більш ніж на порядок, до 5-6 мільйонів одиниць, здається цілком реальним.

До того ж, зараз Samsung щосили трудиться над наступним гнучким смартфоном, який на відміну від оригінального Fold буде розкладачкою, як Motorola Razr 2019, що дебютував минулого місяця, і, якщо вірити чуткам, буде пропонуватися за більш доступною ціною нижче $1000.

Нещодавно Bloomberg писав, що Samsung вирішила поставити в цю розкладачку Galaxy Fold революційну 108-Мп камеру з п'ятикратним оптичним зумом, яка спочатку призначалася тільки для Galaxy S11.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Fold — перший серійний смартфон з гнучким екраном від іменитого виробника — надійшов у продаж у вересні, причому перший місяць він був доступний тільки в Південній Кореї. Географія продажів і постачання Galaxy Fold сильно обмежені.

4 грудня Samsung Україна оголосила про старт попередніх замовлень за ціною 56 999 грн, до нас надійде обмежена партія смартфонів Galaxy Fold — фактичний старт продажів запланований на 21 грудня.

Складані смартфони — новий видатний тренд в мобільних технологіях, а можливо, мобільне майбутнє в цілому.