фото Huawei

Відомий інсайдер Еван Блесс опублікував рендерні зображення майбутнього флагманського смартфона Huawei P40 Pro.

Читайте такожРозкриті характеристики майбутнього флагмана Samsung Galaxy S20+ (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Це пристрій отримає керамічний корпус. І передня, і задня панелі мають закруглення по всім чотирьом граням", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одним з найцікавіших елементів, які можна побачити на рендерах, є масивний блок камер на задній панелі. Він включає одразу п'ять модулів, один з яких є перископічним. Він дозволить реалізувати оптичне наближення сцен, які знімаються.

Блок об'єктивів з брендом Leica також описує діапазон покриваються фокусних відстаней всім блоком камер – від надширококутної до телефото – 18-240 мм в 35-міліметровому еквіваленті. Це відповідає 13,3-кратному збільшенню. Швидше за все, в даному випадку враховується також й програмне наближення.

Лицьова панель являє собою майже повністю безрамковий дисплей. У його лівій верхній честі розташовано довгастий наскрізний отвір, в якому розмістилися дві камери.

Кнопку включення живлення і бігунок регулювання гучності можна виявити на правій бічній грані. На нижній грані видно порт USB-C, решітка мультимедійного динаміка і слот для карт. Пристрій має 3,5-міліметровий звуковий роз'єм для підключення навушників.

Попередня лінійка смартфонів Huawei P була анонсована в Парижі в березні. Модель Huawei P40 Pro, ймовірно, буде анонсована приблизно одночасно.