Ілюстрація REUTERS

Цієї осені компанія Apple представить відразу чотири нових смартфони, в яких зроблять наголос на швидкість роботи, а також використання штучного інтелекту та доповненої реальності.

Читайте такожСтала відома назву довгоочікуваного "народного" iPhone від Apple

Про це повідомляє портал Ain.ua з посиланням на Bloomberg.

Відео дня

"Планується відразу чотири нових моделі: два спадкоємця iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max й два менш дорогих смартфони на зміну iPhone 11", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що як мінімум дві моделі нових смартфонів отримають плоский екран і прямі межі, замість закруглених, як у поточних версіях. Таким чином, вони стануть схожими на iPad Pro, представлений у 2018 році. "Чубчик" стане меншим у всіх нових моделей.

"В iPhone Pro також додадуть датчик світла та систему 3D-сканування LiDAR для доповненої реальності. Екран самого дорогого смартфона зроблять більше - 6,7 дюйма замість 6,5 дюймів, iPhone 11 Pro Max. Дорогі моделі залишаться з трьома камерами, а базові iPhone - отримають дві", - підкреслює видання.

Компанія оновить і процесори нових пристроїв: акцент зроблять на швидкість роботи, а також використання штучного інтелекту і доповненої реальності.

"Традиційно Apple анонсувала нові продукти у вересні. Однак, через ситуацію з пандемією коронавірусу, деякі з нових iPhone можуть з'явитися у продажу з затримкою в пару тижнів", - зазначає Bloomberg.

Попри це, Apple поки не інформувала постачальників про якісь затримки.

Джерела Bloomberg також повідомили, що Apple розробляє нові MacBook Pro, Apple TV, iMac та бюджетну версію iPad. Представники компанії ніяк не прокоментували інформацію, що з'явилася в мережі.