Телефон став наступником оригінального LG Folder / фото LG

Компанія LG представила новий розкладний телефон початкового рівня, який отримав назвою LG Folder 2. Він став спадкоємцем оригінального LG Folder, який був випущений в лютому 2018 року.

Читайте такожLG представила новий флагманський смартфон V60 ThinQ 5G з додатковим екраном, що знімається (фото, відео)

LG Folder 2 отримав корпус з габаритами 107,9 x 55 x 18 мм у складеному стані, його маса становить 127 грамів. Пристрій оснащений внутрішнім РК-екраном діагоналлю 2,8 дюйма роздільною здатністю 240 х 320 пікселів. Крім того, зовні встановлений другий екран діагоналлю 0,9 дюйма, який є монохромним. Його можна використовувати для перегляду сповіщення про повідомлення, дзвінків, контролю часу і так далі, пише Gizmochina.

Відео дня

На задній панелі LG Folder 2 розташовується 2-мегапіксельна основна камера. Також телефон отримав кнопку SOS, яка за швидкого трикратного натискання здійснює дзвінок на попередньо зареєстрований номер телефону та надсилає екстрене SMS з інформацією про місцезнаходження.

LG Folder 2 побудований на базі однокристальних системи Snapdrgon 210, яку доповнюють 1 ГБ оперативної й 8 ГБ флеш-пам'яті. Є можливість установки карт пам'яті microSD. Телефон працює під управлінням Android (версія не вказана), ємність акумулятора становить 1470 мА•год

фото LG

Телефон буде доступний за ціною 162 доларів з 17 квітня в Південній Кореї.