Фестиваль realme - 3 кращих телефони для школи, університету та роботи, які не можна пропустити цього літа

Готуючись до нового навчального року, батьки замислюються про придбання не тільки ручок і зошитів, а й нового гаджета для учня або в подарунок новоспеченому студентові. Для сучасної молоді телефон - це не тільки засіб комунікації, але і помічник у навчанні, хобі, дозвілля і засіб самовираження. Які ж критерії при покупці телефону для школярів і більш дорослих дітей?

Багато з нас впадають в паніку, коли дитина йде кудись на цілий день, а стурбовані реаліями сучасного світу батьки не можуть до нього додзвонитися. А оскільки діти не завжди обов'язкові й можуть забути про своєчасну підзарядку, тривалий термін автономності телефону буде в пріоритеті.

Важливо також, щоб телефон не гальмував при перегляді ютуба і під час ігор. Відмінні камери залишать приємні спогади дитинства і допоможуть сфотографувати домашнє завдання або розклад. При виборі телефону пам'ятайте, що дитина може його поламати або втратити. Але навіть при самому дбайливому використанні, з часом гаджет все ж доведеться поміняти через невідповідність віку дитини. Так що, при виборі телефону найкращим буде врахувати оптимальне співвідношення ціни і якості продукту.

Відео дня

Для випускника та студента важливим буде: обсяг пам'яті, сильний процесор, який дає хорошу продуктивність в повсякденних завданнях, потягне серйозні ігри і дозволить відредагувати фото, сильні камери, автономність і швидка зарядка.

І ще, скільки б не було років вашій дитині, вона захоче мати стильний телефон, яким можна похвалитися і перед однокласниками, і перед однокурсниками.

Одним з кращих варіантів, враховуючи всі ці критерії, стануть смартфони realme - стильний, молодіжний продукт, який поєднує в собі передові технології з модним дизайном, відмінною якістю і все це за дуже приємною ціною.

Спеціально до старту робочого і навчального "сезону" (в рамках "realme fan festival") realme і Цитрус підібрали для вас топ 3  ідеальних за співвідношенням "ціна-якість» телефони. Також, тільки в мережі Цитрус в рамках "realme fan festival" буде діяти ще й додаткові знижки.

Фестиваль realme - 3 кращих телефони для школи, університету та роботи, які не можна пропустити цього літа

realme C3

Сучасний яскравий дизайн, відмінна збірка, корпус з міцного пластику з захистом від подряпин, відбитків, від падінь по кутах і гранях, всі ключові елементи захищені спеціальним покриттям від вологи та пилу, не ковзає в руці. Екран покритий панеллю Gorilla Glass 3. Процесор Helio G70 дозволить запускати з realme C3 більшість сучасних ігор і додатків. Основна камера складається з трьох модулів: 12 Мп + 2Мп + 2 Мп. Є фронтальна камера. Роздільна здатність екрану - 1600х720 з щільністю 269 ppi.

За допомогою IPS-матриці смартфон домагається гідної якості зображення і передачі кольору на високому рівні. У телефоні є розблокування за відбитками пальців і передбачено розблокування по обличчю. Оснащення телефону функцією NFC буде приємним доповненням, якщо дитина забула гроші, вона зможе розрахуватися за допомогою телефона. Батарея місткістю в 5000 мА-г забезпечить смартфону більше доби автономної роботи.

Фестиваль realme - 3 кращих телефони для школи, університету та роботи, які не можна пропустити цього літа

realme 6

Це найпотужніший смартфон з чотирма камерами в сегменті. Його характеристики дозволили представити realme 6 як один з кращих геймінгових телефонів. Це перший смартфон в лінійці бренду з ігровим процесор Mediatek G90T. Роздільне здатність екрану Full HD + частота оновлення зображення - до 90 Гц. Фронтальна 16-мегапіксельна камера розташована на 6,5 дюймовому, вкритому захисним склом Gorilla Glass 3 дисплеї, а на задній панелі - камера на базі чотирьох модулів: головного 64-мегапіксельного сенсора Samsung ISOCELL Bright GW1, 8-мегапіксельного надширококутного, 2-мегапіксельного макро і 2-мегапіксельного монохромного модулів. До автономності виробники підійшли ґрунтовно - і день насиченої гри, і продуктивної роботи смартфон забезпечить з легкістю. Зарядка акумулятора ємністю 4300 мАг займе всього 1 годину. Гаджет працює під управлінням операційної системи Android 10. На realme формена оболонка UI 1.0, з варіацією Color OS від Oppo.

Цей флагманський телефон - найдоступніший камерофон, завдяки своїй суперціні. Його 4 суперкамери працюють в діапазоні від 60X SuperZoom об'єктива до макрооб'єктиву, майже як телескоп. Якщо ви романтик, який мріяв зняти зоряне небо - ваша мрія збулася - на realme X3 є SuperZoom з функцією StarryMode. Смартфон укомплектовано екраном з супер-характеристиками, значною оперативкою, флагманським процесором.

У нього тривала автономність і можливість подужати будь-які важкі додатки, редагування фотографій або перегляд фільмів у високій роздільній здатності. Х3 забезпечений особливою системою охолодження на базі випарної камери, завдяки чому температура ядра під час пікових навантажень відчутно падає. Це не тільки покращує продуктивність, а й створює додатковий комфорт для користувачів. Що стосується зовнішності камерофону - це смартфон стильний, як і будь-який гаджет від realme.

Впевнені - ці телефони стануть чудовими помічниками для вас і ваших дітей. Промо ціна буде діяти тільки в мережі Цитрус з 13.08-31.08.2020

Запрошуємо всіх поціновувачів бренду та любителів випробувати вдачу - підписуйтесь на офіційні сторінки realme в  Instagram та на Фейсбуці, беріть участь в акціях та розіграшах  і вигравайте призи.