Як буде виглядати новий IPhone / скріншот

Шанувальники компанії Apple очікують офіційного анонсу нового iPhone 12 на презентації 15 вересня, але в мережі вже зараз обговорюють відео, на якому імовірно зафільмовано задню частина корпусу нового смартфона.

Читайте такожЛюбителі iPhone не побачать у вересні обіцяну нову модель - ЗМІ

Як повідомляє ITC, "шпигунське" відео повністю узгоджується з попередніми витоками інформації про новинку. Найімовірніше, саме так буде виглядати задня частина серійного iPhone 12 Pro.

Ролик підтверджує повернення до "прямокутного" дизайну з пласкими гранями (як в iPhone 4 та 5). При цьому, впізнаваний блок основної камери буде збережений, але в ньому з'явився модуль спалаху, а також невеликий отвір, який експерти вважають місцем для сканера LiDAR.

На відео також можна бачити кільцевий модуль нової системи бездротової зарядки з магнітним позиціонуванням. Передбачається, що магніти будуть служити для постановки смартфона на зарядній станції.

Очікується, що лінійка iPhone 12 буде представлена чотирма моделями: базові iPhone 12 і iPhone 12 Plus прийдуть на заміну iPhone Xr і iPhone 11. Старші iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max стануть більш сучасними аналогами 11 Pro і 11 Pro Max.

Усі пристрої будуть побудовані на 5-нм SoC A14 Bionic і оснащені OLED-дисплеями. Моделі Pro отримають панелі з частотою оновлення зображення 120 Гц.

Презентація Apple 2020: що відомо

  • Компанія Apple розкрила дату своєї традиційної осінньої презентації. Однак, зарубіжні ЗМІ зазначають, що цього разу нова лінійка iPhone 12 представлена не буде.
  • За попередніми даними, на презентації Apple у вересні покажуть нову модель годинника Apple Watch Series 6, яка отримає покращений сенсор і більш місткий акумулятор. Крім того, за даними інсайдерів, компанія готує заміну Apple Watch Series 3, в основу якої ляже «п'ята» модель, без датчика, що вимірює серцевий ритм.
  • Також очікується презентація планшета iPad Air з новим дизайном. Також можливо, що на презентації користувачам покажуть телевізор Apple TV 4K+ і Mac на базі процесорів Apple Silicon. Очікується анонс маячків AirTag і навушників AirPods Studio, але є ймовірність, що вони будуть представлені в жовтні. 
  • "Родзинкою" осінньої презентації Apple вважається айфон. Однак вже зараз відомо, що безпосередньо до запуску наступна версія iPhone ще не готова. Тому допускають, що нові iPhone 12, швидше за все будуть представлені в жовтні на окремому заході. 
  • За даними ЗМІ, компанія покаже одразу чотири нових моделі айфона: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.