Apple запустила Music TV - новий потоковий сервіс з музичними відео / фото Apple

Apple сьогодні запустила новий сервіс з промовистою назвою Apple Music TV - це потоковий сервіс в стилі MTV з музичними відео, шоу й різного роду заходами, що транслюються в режимі 24/7.

Читайте такожSpotify звинуватив Apple у зловживанні монопольним становищем на ринку

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Він доступний безкоштовно через програми Apple Music і Apple TV, але наразі лише для американських користувачів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сервіс Apple Music TV цікавий в першу чергу тим, що показує серйозність намірів Apple і її бажання кинути виклик домінуванню YouTube в області музичних відео.

фото Apple

"Бібліотека Apple Music TV пропонує сотню найпопулярніших пісень у США на старті. Кожну п'ятницю опівдні за східноєвропейським часом на Apple Music TV будуть прем'єри нових музичних відео. У п'ятницю, 23 жовтня, відбудеться прем'єра двох кліпів - на пісню "777" Joji (Джордж Кусунокі Міллер) і "Gorgeous" Saint Jhn (Карлос Сент-Джон)", - підкреслює видання.

Також Apple Music TV стане домом для іншого оригінального контенту, створеного Apple Music за всі ці роки, наприклад, фільмів-концертів та інтерв'ю.

У четвер, 22 жовтня, на Apple Music пройде спеціальне шоу на честь запуску нового альбому співака Брюса Спрінгстіна - з показом музичних відеокліпів, прямою трансляцією та ексклюзивним інтерв'ю з популярним британським ді-джеєм та телеведучим Зейном Лоу.

Минулого року Apple запустила власну музичну премію Apple Music Awards.