У салоні авто з'явилися нові варіанти обробки / фото Skoda

Компанія Skoda представила оновлену модель Superb - машина стала першим в історії чеського автовиробника гібридом.

Читайте такожВідбулася офіційна прем'єр прем'єра першого електромобіля Skoda (фото)

Після рестайлінгу автомобіль отримав зовнішність, оновлену за рахунок нових бамперів, переробленої оптики (вперше модель Skoda отримала матричні фари), інша решітка радіатора, пише kommersant.

Відео дня

У салоні з'явилися нові варіанти обробки, в оснащення увійшли цифрова приладова панель, вдосконалена мультимедійна система, бездротова зарядка для смартфонів. Також розширено список доступних систем активної безпеки.

У лінійку моторів Skoda Superb увійшли бензинові (150-сильний 1.5 TSI і 2.0 TSI на 190 і 272 к. с.), а також дизельні (120-сильний 1.6 TDI, 150-сильний 2.0 TDI Evo і 190-сильний 2.0 TDI) агрегати. Двигуни поєднуються з механічною і роботизованою коробкою передач, з переднім і повним приводом.

Новою модифікацією стала Skoda Superb iV — 218-сильний гібрид з 156-сильним бензиновим двигуном 1.4 TSI, 115-сильним електромотором і 6-ступінчастим «роботом» DSG. Батарея ємністю 13 кВт/год дозволяє проїжджати на електриці до 55 км — у цей час працює шумовий генератор E-noise, попереджаючи оточуючих про машину.

Під суббрендом iV компанія Skoda випускатиме гібридні та електричні моделі, а також розвивати супутню інфраструктуру — зарядні станції та онлайн-сервіси для власників електрифікованих автомобілів.

У продаж модернізована Skoda Superb в кузовах ліфтбек і універсал, в комплектації Ambition, Style, Sportline і L&K надійде до кінця 2019 року. Гібридна модель Skoda Superb iV вийде на ринок на початку 2020 року.