Крім універсалу новинка буде доступна для покупки в кузові ліфтбек / фото Skoda

Skoda опублікувала новий тизерний відеоролик оновленого Superb. Судячи з нього, вперше модель отримає позашляхову модифікацію Scout. Така версія буде доступна для покупки тільки в кузові універсал.

Читайте такожSkoda назвала дату прем'єри першого серійного електрокара

Також на відео можна побачити розкішну модифікацію під назвою Superb Laurin & Klement, пише Autonews.

Відео дня

Крім універсалу новинка буде доступна для покупки в кузові ліфтбек. Рестайлінговий Superb вперше отримає світлодіодні матричні фари. Також машину укомплектують світлодіодними протитуманними фарами і модернізованими фарами з динамічним покажчиком повороту в стилі Kamiq. Крім того, рестайлінговий Superb отримає систему Coming/Leaving Home. Ця функція включає фари і ліхтарі на нетривалий час після замикання або відмикання автомобіля за допомогою брелока.

Також від дорестайлінгової машини Superb буде відрізнятися агресивними бамперами і новими гратами радіатора. Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, в салоні оновленого Superb встановлять нову приладову панель, великий дисплей мультимедійної системи. Ряд систем безпеки новинка запозичить у Passat.

За неофіційними даними, машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів за невеликих навантажень. Крім цього в Європі новинку запропонують з гібридною силовою установкою. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля становитиме 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів.

Офіційна прем'єра новинки відбудеться в кінці травня на чемпіонаті світу з хокею в Братиславі.