"Бориспіль" ввів стандартні тарифи на новому багаторівневому паркінгу / фото УНІАН

Аеропорт «Бориспіль» завершив дію спеціального тарифу 1 грн/годину на новому багаторівневому паркінгу поруч із терміналом D, який було введено на період тестування обладнання нового комплексу.

Читайте також«Бориспіль» назвавши найпунктуальніші авіакомпанії в явились в місті у

Як повідомили avianews.com у прес-службі аеропорту, тепер на стоянці діють стандартні тарифи.

Відео дня

Плата за розміщення автомобіля на всіх чотирьох поверхах становить 30 грн на годину. На перших двох поверхах діє знижений тариф за добове розміщення — 300 грн/доба.

Таким чином, якщо пасажир хоче залишити свій автомобіль на тривалий час, йому необхідно припаркувати його на перших двох поверхах. У випадку, якщо машину залишать на третьому або четвертому поверхах паркінгу, застосовуватиметься тільки погодинний тариф, який передбачає плату 720 грн на добу (24 години * 30 грн/год).

Нагадаємо, першу чергу багаторівневого паркінгу відкрили 23 травня 2019 року. Вона зведена на кошти аеропорту «Бориспіль» і може розмістити одночасно 1019 автомобілів.

Також на території підприємства діють кілька стоянок для тривалого розміщення автомобілів, на яких діє ціна 80 грн/добу, однак у зв'язку із зростанням пасажиропотоку на них може не бути вільних місць.