Зовнішність «четвірки» виконають в стилі «старших» купе і кабріолета 8-Series / фото autocar.co.uk

Компанія BMW почала випробування купе 4-Series другого покоління, прем'єра якого відбудеться в 2020 році. Шпигунські знімки прототипу новинки, зроблені на трасі «Нюрбургринг» у Німеччині, опублікувало видання Autocar.

Читайте такожBMW почала тестувати нове купе (фото)

За попередніми даними, зовнішність наступної «четвірки» виконають в стилі «старших» купе і кабріолета 8-Series. Як і раніше, у моделі буде версія з кузовом кабріолет, однак, на відміну від автомобіля нинішнього покоління, новинка отримає м'який верх замість жорсткого, передає Autonews.

Відео дня

Нову BMW 4-Series побудують на модернізованій версії модульного шасі CLAR, яка передбачає наявність як заднього, так і повного приводу. При цьому, на відміну від 8-Series, «четвірка» не буде доступна з адаптивною пневматичною підвіскою і повнокерованим шасі з поворотними задніми колесами.

фото autocar.co.uk

«Четвірка» частково розділить лінійку двигунів з сімейством 3-Series. В неї увійдуть бензинові і дизельні мотори робочим об'ємом два і три літри. Топовим стане трилітровий шестициліндровий твін-турбоагрегат потужністю 510 к. с., який дістанеться «зарядженій» модифікації — M4.