Поки що курсує тільки один катер / фото zp.gov.ua

У Запоріжжі у зв'язку з ремонтом проїжджої частини греблі ДніпроГЕСу, що з'єднує два береги Дніпра, запустили безкоштовні катери для перевезення містян. Про це УНІАН повідомили в прес-службі міського голови Запоріжжя.

Читайте такожЗеленський доручив відновити будівництво скандального мосту через Дніпро у Запоріжжі

Катер здійснив перший рейс сьогодні, 28 серпня. Безкоштовними послугами водного транспорту запорожці зможуть скористатися з понеділка по п'ятницю, 2 рази на день: о 6.20 рейс стартує з причалу лівого берега, о 6.40 прибуває на правий. Звідти назад відходить о 6.50, прибуває на лівий берег о 7.10. Вечірній маршрут стартує також з лівого берега до 17.30. До правобережного причалу катер прибуває о 17.50. У зворотному напрямку річковий транспорт буде відправлятися о 18.00. Прибуття до лівого берега о 18.20.

Поки що курсує тільки один катер. Проїзд для містян безкоштовний, усі витрати будуть компенсовані власнику водного транспортного засобу з міського бюджету.

Зазначимо, що катер розрахований на 200 пасажирів.

Безкоштовний водний транспорт для перевезення містян в годину пік вирішили запустити у зв'язку з ремонтом проїжджої частини греблі ДніпроГЕСу, яка тимчасово закрита для транспорту, в тому числі для громадського.