Граничні габарити і максимальна потужність Suzuki Hustler не змінилися / фото Suzuki

Компанія Suzuki поділилася зображеннями нової версії кей-кару Hustler для внутрішнього ринку. Мініатюрний кросовер отримав нове шасі, переглянутий дизайн кузова і салону, помірно-гібридну силову установку і зберіг опціональний повний привід.

Читайте такожSuzuki і Toyota спільно розроблятимуть автомобілі: деталі партнерства

Граничні габарити і максимальна потужність Suzuki Hustler не змінилися, оскільки збільшення довжини кузова понад 3,4 метра або перевищення потужності понад 64 кінських сил за робочого обсягу понад 660 кубічних сантиметрів призведе до позбавлення субкомпактної моделі статусу кей-кару. Японське законодавство дозволяє власникам таких машин користуватися податковими та страховими пільгами, пише motor.ru.

Відео дня

У порівнянні з моделлю 2014 року, колісна база нового кросовера збільшилася на 35 міліметрів, висота зросла на 25 міліметрів. Кей-кар другого покоління став трохи незграбнішим, обзавівся ширшими та вищими дверними прорізами, збоку з'явилися мініатюрні додаткові вікна.

фото Suzuki
фото Suzuki

У салоні витримана спадкоємність з дизайном позашляховика першого покоління. Новинка отримала стильну «симетричну» передню панель, в якій основні блоки розділені дефлекторами вентиляції. Оформлення спідометра і конфігурація селектора трансмісії залишилися колишніми, екран мультимедіасистеми збільшився в розмірах, зросла функціональність нового мультируля, а в списку опцій з'явився адаптивний круїз-контроль і асистент автоматичного гальмування.

фото Suzuki

Силова установка нового Suzuki Hustler складається з трициліндрового 660-кубового бензинового двигуна і електромотора. Помірний гібрид допомагає міському автомобільчику економити паливо на старті. За передачу крутного моменту відповідає варіатор; «в базі» Huslter передньопривідний, а за доплату можна замовити версію з чотирма ведучими колесами і нерозрізним заднім мостом.

Дебют нового Suzuki Hustler відбудеться 24 жовтня на автосалоні в Токіо. У столиці Японії автомобіль представлять у статусі готового до виробництва концепту, а продажі на місцевому ринку планують почати в 2020 році.